Maak kennis met de Cocktailmannen

Een vriendschap die jaren geleden begon in de horecawereld, groeide uit tot een fantastische samenwerking: Cocktailmannen!

Samen hebben we jarenlang onze kunsten vertoond achter de bar, maar op een gegeven moment namen we beiden afscheid van de horeca. Toch bleef het verlangen naar die heerlijke momenten altijd in ons borrelen. En toen, op een dag, bracht één van ons een briljant idee naar voren. Zo werd Cocktailmannen geboren, met alle energie en passie die we ooit in de horeca hebben gestoken.

Jaap

Dit is Jaap, de helft van het cocktailduo. Na jaren in de horeca, zowel voor als achter de bar gewerkt te hebben riep een andere uitdaging hem. Achter de bar staan heeft hem nooit losgelaten en hij bleef dat dan ook altijd ‘erbij’ doen. Nu staat hij weer met een grote glimlach achter zijn eigen bar te shaken als nooit tevoren!

Jeroen

Maak kennis met Jeroen, een van onze Cocktailmannen! Met zijn lange ervaring in de horeca en zijn passie voor cocktails, tovert hij voor jou de meest verrukkelijke drankjes tevoorschijn. Zien we Jeroen binnenkort op jouw evenement of feest ?

Overtuigd?

Ben je na het lezen van deze pagina volledig overtuigd en wil je graag de Cocktailmannen boeken voor jouw evenement? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op! We bespreken graag alle details en zorgen ervoor dat jouw feest een onvergetelijke ervaring wordt.