Cocktails op locatie

Wij Cocktailmannen vinden het heerlijk om cocktails te serveren, en dat kan overal vinden wij! Of het nu gaat om verlovingsfeest, een huwelijksvoltrekking, een bedrijfsfeest met al je collegaโ€™s of zomaar een feestje bij je in de achtertuin; onze mobiele cocktailbar voelt zich overal thuis! De bar heeft een moderne uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Vanuit deze bar serveren wij een uiteenlopend assortiment aan cocktails, samengesteld in overleg met jou. Wij nemen alles mee dat nodig is voor de cocktails, zodat je er alleen nog maar van hoeft te genieten.

Boeking in optie is 2 weken geldig, daarna vervalt de datum.

Altijd een gezellige sfeer
met onze eigen cocktailbar

Altijd een gezellige sfeer met onze eigen cocktailbar

Als we bij je langs komen nemen we niet alleen onze mobiele cocktailbar mee! Wij hebben een certificaat van de Bols Bartending Academy op zak en heel wat jaartjes ervaring in de gastvrijheidssector. Samen met jou en je gasten maken we er een geslaagd evenement van die je gasten niet snel zullen vergeten!

Workshops

Zelf het geheim achter onze heerlijke Pornstar Martini ontrafelen? Onze cocktailworkshops zijn de ideale basis voor een gezellige en informele bijeenkomst. Perfect voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen, teambuilding of zomaar een avond met vrienden. De workshop is aan te passen aan je wensen, maar staat in ieder geval garant voor een paar uur shaken en het proeven van je eigen creaties. Onder begeleiding van de Cocktailmannen leren we iedereen zijn eigen cocktail klaar te maken.
De cocktailworkshops is uiteraard beschikbaar op locatie of bij je thuis. Mocht je zelf de ruimte niet hebben, hebben wij een samenwerking met een locatie centraal in Nederland welke we tegen een meerprijs aan kunnen bieden.
ย 
Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en boekingen!

ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN

Zelf horecaondernemer en wil je je graag wat meer concentreren op het verkopen van cocktails. Wij kunnen je helpen met het opstellen van recepturen, menukaarten en adviseren je over het inrichten van werkstations. Informeer naar de mogelijkheden.